I MALT NORGE HAR VI LANG ERFARING INNEN BRENNEVIN, ØL OG COCKTAILS.
MAN KAN VELL SI NOE RUNDT 50 ÅR MED ERFARING FORDELT PÅ TRE PERSONER.

KURS OG FORDRAG :::

Med vår erfaringen har vi holdt utallige kurs for både private klubber, firmaer, utesteder og privatpersoner. Og med produktene vi selv fører kan vi sette opp spennende og lærerike kurs tilpasset deres behov. Vi pleier å holde oss til 2 timer maks.

Kursene eller foredrag om du vil kan kombineres ut ifra hva som er ønsket. Pris kommer helt an på mengden forarbeid og hva man skal gå gjennom. Malt Norge har minstepris på 5000,- med dette kommer en trygghet og en kvalitet på at innslaget og jobben Malt Norge gjør er profesjonell vel gjennomført. 

  • Ølkurs
  • Whiskeykurs
  • Ginkurs
  • Cocktailkurs

Cocktailkurs kan være av klassiske drinker stilen eller vi kan lære dere å lage drinker. Vi kan fokusere på gin så vel som rom, vodka, whisky akevitt osv. 

Vi gjør også større selskap med flere bartendere, samt festivaler og bryllup. Vi har flere samarbeidspartnere som også er bartendere og stiller opp sammen med oss på store saker.
Altså alt fra 10 personer til 200 og kanskje helt opp i flere tusen mennesker kan vi levere foredrag og kursing samt ren bartending.

Ta kontakt på EPOST så kan vi se på hva vi kan gjøre for deg